Fenerbahçe 64-71 Darüşşafaka

Fenerbahçe 64-71 Darüşşafaka

THY Avrupa Ligi'nde oynanan Türk derbisinde Darüşşafaka Doğuş, deplasmanda Fenerbahçe'yi 71-64 mağlup etti.

Fenerbahçe ile Darüşşafaka Doğuş’un Euroleague zaferi için kozlarını paylaştığı, gerilim yüklü maça oyuncuların kavgaları, teknik fauller ve diskalifiyeler damga vururken, Darüşşafaka özellikle Scottıe Wılbekın’ın müthiş oyunuyla Real Madrid’ten sonra Fenerbahçe’yi de devirerek çıkışını sürdürdü.

2’nci çeyreğin bitimine 4 dakika kala Dixon ile Wılbekın arasında yaşanan kavga ve Dixon’un rakibine kafa atmasıyla salon bir anda gerildi. Maçın hakem triosu kameradan pozisyonu defalarca izledikten sonra olaya karışan Dixon ve Wılbekın karşılıklı birer teknik birer de faul aldılar. Hakem olaylara karışan Vesely’e de teknik faul verdi.

Bu sırada oyuna hakemin izini olmadan girmek isteyen Moerman maçın hakemi tarafından oyundan diskalifiye edildi bu duruma itiraz eden Darüşşafaka benci de teknik faul aldı. Üçüncü çeyreğin başında ise hakemi aldatmaya yönelik hareket yaptığı için Vesely ikinci teknik faulü alarak oyundan diskalifiye oldu.  Vesely’nin çıkması, Datome’nin tutuk oyunu Antic’in de pota altında yalnız kalmasına karşılık Wılbekın’ın 22, Clyburn’un 20 sayıya ulaşması Daçka’yı zafere taşıdı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN