Fenerbahçe, bugünkü idmanında demokrasi şehitleri için bayrak açtı

Fenerbahçe, bugünkü idmanında demokrasi şehitleri için bayrak açtı

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarına bugün sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenman ile devam etti. Sahaya çıkan sarı-lacivertli futbolcular ve teknik heyet Türk bayrağıyla poz verdi.

Teknik direktör Vitor Pereira yönetimindeki antrenman saat 10.00'da başladı ve 1 saat sürdü. Salonda yapılan ve 30 dakika süren core antrenmanın ardından çalışmalar sahada devam etti. Sahaya çıkan sarı-lacivertli futbolcular ve teknik heyet Türk bayrağıyla poz verdi. Sahada ısınma ve koordinasyon hareketleriyle süren antrenmanda pas çalışması yapan oyuncular, antrenmanı çift kale maçla tamamladı.

ÇALIŞMALAR SÜRECEK

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını 18 Temmuz Pazartesi günü yapacağı çalışmayla sürdürecek.

İSTANBUL / DHA 




İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN