Fenerbahçe Celtic maçı muhtemel 11'leri

Fenerbahçe Celtic maçı muhtemel 11'leri

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi A Grubu son maçında İskoçya'nın Celtic takımını konuk edecek.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi A Grubu son maçında İskoçya'nın Celtic takımını konuk edecek.

Temsilcimiz Celtic karşısında en az bir puan alarak, adını Avrupa Ligi'nde 2. tura yazdırmak istiyor.

Fenerbahçe ile Celtic arasında saat 20.00'de Ülker Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı, Belçika Futbol Federasyonu'ndan hakem Serge Gumienny yönetecek. Bu karşılaşmayı TivibuSpor naklen yayınlayacak.

Fenerbahçe'yi ilgilendiren grubun diğer maçında ise aynı saatte Hollanda'da Ajax ile Molde karşılaşacak.

Muhtemel 11

FENERBAHÇE: Fabiano, Gökhan Gönül, Bruno Alves, Abdoulaye Ba, Hasan Ali Kaldırım (Caner Erkin), Mehmet Topal, Josef de Souza, Alper Potuk, Lazar Markovic, Diego Ribas, Jose Fernandao

İhtimaller

Fenerbahçe, sahadan bir puanla ayrılması durumunda Hollanda'dan gelecek sonuca bakmadan grubu 2. sırada tamamlayarak, adını son 32 takımı arasına yazdıracak.

Sarı-lacivertliler, Celtic karşısında kaybetmesi durumunda ise bu sefer Hollanda'dan gelecek haberi bekleyecek. Fenerbahçe kaybeder, Ajax ise Molde'yi mağlup ederse sarı-lacivertliler için bu sezon Avrupa defteri kapanacak.

Fenerbahçe, Celtic'i yenmesi durumunda ise bu sefer liderlik için Hollanda'da Ajax'ın kazanmasını isteyecek. Sarı-lacivertliler kazanır, Molde'de Ajax'a yenilirse Fenerbahçe 2. tura grubunu 1. sırada bitirerek çıkacak ve kurada seribaşı olacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN