Fenerbahçe Deniz Türüç ile anlaştı | Deniz Türüç kimdir ve bonservisi ne kadar?

Fenerbahçe Deniz Türüç ile anlaştı | Deniz Türüç kimdir ve bonservisi ne kadar?

Fenerbahçe ile Galatasaray’ın yine bir transferde karşı karşıya geldiği Deniz Türüç, Fenerbahçe’ye transfer oldu. Gece yarısı yapılan açıklamadan sonra ‘Deniz Türüç kimdir, hangi mevkide oynuyor ve kaç yaşındadır?’ soruları da merak edilmeye başlandı. İşte detaylar…

 

Süper Lig’de bu sezon kurduğu kadroyla iddialı olan Fenerbahçe, Deniz Türüç ile anlaşmaya vardı. İstikbal Mobilya Kayserispor’un yıldız ismi sarı-lacivertli ekibe transfer oldu. Peki Deniz Türüç kimdir, aslen nerelidir, kaç yaşındadır, hangi mevkide oynuyor ve bonservisi ne kadar? Tüm bu gelişmeler karar.com’da…

DENİZ TÜRÜÇ KİMDİR?

29 Ocak 1993'te doğan 26 yaşındaki yıldız futbolcu, Hollanda'nın Enschede kentinde hayata gözlerini açtı. Orta saha mevkinde oynayan sağ ayaklı 1,77'lik yıldız futbolcu, futbola başladığı FC Twente U17 takımından 2010 yılında U19 takımıyla maçlara çıktı. 2011 yılında da buradan Graafschap U19'un yolunu tutan Deniz Türüç, 2012 yılında da Go Ahead Eagles ile profesyonel futbola adım atmıştır. 2015 yılında 500 bin avro karşılığında İstikbal Mobilya Kayserispor'un yolunu tutan millî futbolcu, 4 sezon oynadığı sarı-kırmızılı ekibin kaptanlığını da yapmıştır. Deniz Türüç, 2019-2020 sezonunun başında Fenerbahçe’ye transfer oldu.

19-08/03/deniz-turuc-1564817129.jpg

KAYSERİSPOR BAŞKANI BEDİR’DEN AÇIKLAMA

Avusturya kampının ardından Deniz Türüç'e transfer görüşmelerini tamamlaması için 3 Ağustos tarihine dek süre verdiklerini ifade eden Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir, oyuncularının da Fenerbahçe ile anlaşmaya vardığını duyurdu. Deniz'in Hollanda'da olduğunu, oyuncunun kendisi, menajeri ve anlaşmanın netleşmesinin arkasından sarı-lacivertli kulübün Başkanı Ali Koç ile telefon görüşmesi yaptığını aktaran Bedir, Deniz Türüç’ün kendisinin Fenerbahçe ile anlaştığını ve herhangi bir problem olmadığını kaydederek, geri kalan kısmın Kayserispor’da olduğunu anlattı. Bedir, Deniz’e hayırlı olmasını dilediğini söylediğini ifade etti. Bunun dışında Bedir, Deniz’i bonservisli bir şekilde gönderdiklerini, karşılığında takas niteliğinde bir oyuncu almadıklarını da söyledi.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN