Fenerbahçe Hatem Ben Arfa'yı mı transfer ediyor?

Fenerbahçe Hatem Ben Arfa'yı mı transfer ediyor?

Fenerbahçe yeni sezon için transfer çalışmalarına devam ediyor. Hatem Ben Arfa'nın Fenerbahçe'ye transfer edileceği konuşuluyor. Fenerbahçe Fransız futbolcu Hatem Ben Arfa'yı transfer etmek için Miha Zajc'ın satışını bekliyor.

Fenerbahçe'nin transfer çalışmalarından biri de Fransız ekibi Rennes forması giyen Hatem Ben Arfa oldu. Rennes ile sözleşmesini yenilemeyen Arfa, Fenerbahçe ile prensipte anlaştı ancak Direktör Comolli konu ile ilgili "Ben Arfa'yı beğeniyorum ama bizde Zajc var." demişti.

FENERBAHÇE TRANSFER İÇİN BEKLİYOR

Bu nedenle transferin beklemede olduğu ve gerçekleşebilmesi için öncelikle Miha Zajc'ın satılması gerektiği ifade ediliyor.

Ben Arfa ile Real Betis takımı da ilgileniyordu ancak Nabil Fekir'i transfer ettiler. Bu durum da Fenerbahçe'nin elini rahatlatmış oldu.

HATEM BEN ARFA KİMDİR?

32 yaşındaki futbolcu Hatem Ben Arfa 7 Mart 1987'de Fransa Clamart'ta doğdu. Tunus asıllı Hatem Ben Arfa, sol ayağını etkili kullanıyor.

Olympique Lyon altyapısında futbol hayatına başlayan Arfa, Lyon ile profesyonel futbol yaşantısına başladı ve bu kulüpte parladı. Lyon formasıyla 85 maça çıkan Ben Arfa 11 gol atıp 9 asist yaptı.

 

 

 

 

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN