Fenerbahçe Luiz Gustavo'yu mu transfer ediyor? Maliyeti ne kadar?

Fenerbahçe Luiz Gustavo'yu mu transfer ediyor? Maliyeti ne kadar?

Fenerbahçe Luiz Gustavo'yu mu transfer ediyor? Maliyeti ne kadar? Fenerbahçe transfer çalışmalarını sürdürüyor. Ali Koç ve Damien Comolli, 31 yaşındaki futbolcu Luiz Gustavo'nun transferini tamamlamak için Marsilya'ya gitti.

Fenerbahçe Luiz Gustavo'yu mu transfer ediyor? Maliyeti ne kadar? Fenerbahçe'nin transfer çalışmalarında gündeme gelen bir isim de Luiz Gustavo oldu. Transferi gerçekleştirmek üzere Marsilya'ya yola çıkıldı. Gustavo da teklife sıcak bakıyor.

LUİZ GUSTAVO FENERBAHÇE'YE Mİ TRANSFER OLUYOR? MALİYETİ NE KADAR?

Luiz Gustavo'nun Fenerbahçe'ye transferi gerçekleşiyor. Ali Koç ve Damien Comolli transferi gerçekleştirmek üzere Marsilya'ya gitti. İki isim Marsilya Başkanı Jacques-Henri Eyraud ile görüşüp anlaşma zemini arayacak.

Luiz Gustavo'nun Fenerbahçe'ye maliyeti ise şu şekilde: Marsilya kulübüne transfer için 3 milyon euro bonservis, Gustavo'ya ise yıllık 2,5-3 milyon euro garanti ücret önerilecek.

Kariyerini Marsilya'da sürdüren Brezilyalı orta saha oyuncusu Luiz Gustavo transferinin 1-2 gün içinde bitmesi ve resmileşmesi bekleniyor.

LUİZ GUSTAVO KİMDİR?

Kariyerine Corinthians'ta başlayan Gustavo, sırasıyla Hoffenheim, Bayern Münih, Wolfsburg ve Marsilya'da oynadı. Geçen sezon Fransa Ligue 1 ekibinde 38 maça çıkan 31 yaşındaki orta saha oyuncusu 4 gol attı.

 

 

 

 

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN