Fenerbahçe, Tolga Ciğerci'nin sözleşmesini feshetti

Fenerbahçe, Tolga Ciğerci'nin sözleşmesini feshetti

Fenerbahçe, Tolga Ciğerci'nin sözleşmesinin feshedildiğini açıkladı. Sarı-lacivertlilerden yapılan açıklamada, sözleşmenin karşılıklı anlaşmayla feshedildiği belirtildi.

Fenerbahçe, orta saha oyuncusu Tolga Ciğerci'nin sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Futbol A Takımımızın oyuncularından Tolga Ciğerci ile olan sözleşmemiz, karşılıklı anlaşmayla feshedilmiştir. Kendisine hizmetleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz." ifadelerine yer verildi. 

Sarı-lacivertlilerin, Başakşehir'den renklerine kattığı İrfan Can Kahveci transferinde takasta kullanılacağı iddia edilen Tolga Ciğerci, Süper Lig'de daha önce Galatasaray forması giymişti. Ciğerci, Fenerbahçe formasıyla çıktığı toplam 37 maçta 2 gol atıp 4 golünde pasını verme başarısı gösterdi. 28 yaşındaki oyuncunun Medipol Başakşehir'e imza atması bekleniyor. 
 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN