Fenerbahçe'de 2 yeni vaka

Fenerbahçe'de 2 yeni vaka

Süper Lig'de bu hafta Başakşehir ile karşılaşacak Fenerbahçe'de bir futbolcu ve bir idari personelin koronavirüs testi pozitif çıktı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ozan Tufan ise testi pozitif çıkan futbolcunun kendisi olduğunu açıkladı.

Süper Lig'de 14. hafta maçında Başakşehir ile mücadele edecek Fenerbahçe'de 2 yeni koronavirüs vakası tespit edildi.

Kulüpten yapılan açıklama şöyle:

"M. Başakşehir maçına yönelik Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde takımımıza ve personelimize yapılan rutin Covid-19 testlerinde; bir futbolcu ve bir idari personelimizin sonuçları pozitif olarak gelmiştir.

İzolasyon ve tedavi süreçleri başlamıştır."

OZAN TUFAN: TESTİM POZİTİF ÇIKMIŞTIR

Ozan Tufan, kulübün açıklamasından dakikalar sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu sözleri kullandı;

''Bugün yapılan Covid-19 test sonucum maalesef pozitif çıktı. İzolasyon ve tedavi sürecim başladı, en kısa sürede tekrar sağlığıma kavuşarak takımımla beraber sahada olmak istiyorum. Arayan, iyi dileklerini ileten taraftarımıza ve dostlarıma teşekkür ederim.''

SÜPER LİG'DE HÜKMEN YENİLGİ KARARI

Öte yandan Süper Lig'in 2. yarısında 'hükmen yenilgi' kararı devreye girecek.

A takım listesindeki oyuncu sayısının, yeni tip koronavirüs nedeniyle 9'un altına düşmesi halinde maça çıkamayan takım hükmen mağlup sayılacak

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN