Fenerbahçe'de başkanlık seçimi başladı

Fenerbahçe'de 
başkanlık seçimi başladı

Aziz Yıldırım ve Hulusi Belgü'nün başkanlık için yarıştığı genel kurulda oy verme işlemi, yoğun güvenlik tedbirleri eşliğinde başladı.

 Fenerbahçe Kulübü'nün seçimli olağan genel kurul toplantısında oy verme işlemi başladı. 

Ülker Sports Arena'da gerçekleştirilen genel kurulda, yaklaşık 17 bin kongre üyesi 17.00'ye kadar oy kullanacak. 

Aziz Yıldırım ve Hulusi Belgü'nün başkanlık için yarışacağı genel kurulda, toplam 21 sandık kuruldu. Genel kurul üyeleri Yıldırım için sarı, Belgü için mavi renkte basılan oy pusulalarını kullanıyor. 

Başlama saati itibarıyla üyelerin kongreye büyük ilgi gösterdiği görüldü. Üyeler başlama saatinden önce sandıkların önünde kuyruklar oluşturdu. 

İlker Başbuğ oyunu kullandı

Fenerbahçe Spor Kulübü Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ ve Mehmet Haberal oyunu kullandı. 

İlker Başbuğ 3. numaralı sandıkta oyunu kullanırken, Haberal ise 10. numaralı sandıkta oyunu verdi.


Oy kullanma işleminin ardından Haberal ve Başbuğ bir süre sohbet ettikten sonra salondan ayrıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN