Fenerbahçe'de ilklerin gecesi! Paşa'yı Thiam ve Ferdi'nin golleri yıktı

Fenerbahçe'de ilklerin gecesi! Paşa'yı Thiam ve Ferdi'nin golleri yıktı

Süper Lig'in 16. haftasında Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı deplasmanda 3-0 mağlup ederek 29 puanla 4. sıraya yükseldi. Sarı lacivertli ekipte forma giyen Mame Thiam ve Ferdi Kadıoğlu, bu sezon ilk gollerini attı.

Süper Lig'de 16. hafta mücadelesinde Kasımpaşa ile Fenerbahçe karşılaştı. Ligin deplasmanda en çok puan toplayan takımı olan Fenerbahçe, Kasımpaşa engelini 3-0 ile geçerken rahat bir galibiyet aldı. 

Üst üst ikinci galibiyetini alan Fenerbahçe'ye farkı getiren golleri 14 ve 45. dakikalarda Mame Thiam, 86. dakikada Ferdi Kadıoğlu attı. 

Sarı lacivertli takıma galibiyeti getiren iki futbolcu, bu sezon Süper Lig'de ilk gollerini attılar. 

Bu sonucun ardından Fenerbahçe, puanını 29'a çıkartırken 4. sıraya yükseldi. 4 maçtır kazanamayan Kasımpaşa ise 19 puanla 13. sırada kaldı. 

fener2.jpg

MAÇTAN ÖNEMLİ ANLAR

GOL! 86′ Fenerbahçe Ozan ile kazandığı topta hızlı hücuma çıktı. Ozan’ın pasında topla buluşan Ferdi, kalecinin üzerinden aşırtma vuruşla skoru 3-0’a getirdi. 

69′ Pelkas bu kez kendisi gole yaklaştı. Ancak ceza sahası içinden çektiği şut direğin dibinden auta çıktı. 

60′ Fenerbahçe’nin hızlı hücumunda Pelkas’ın içeri yaptığı orta Thiam’ı geçti, Sinan’ın önünde kaldı. Kayarak şutunu çeken Sinan’ın topunu kaleci Ramazan kontrol etti. 

ener1.jpg

46′ Maçta ikinci yarı başladı. 

Karşılaşmada ilk yarı Fenerbahçe’nin 2-0’lık üstünlüğüyle sona erdi. 

GOL! 45+1′ Pelkas-Thiam işbirliği! Yunan oyuncunun savunmanın arkasına attığı pasta hızlanan Thiam, kendisinin ve takımının 2. golünü kaydetti: 2-0. 

36′ Fenerbahçe, Valencia ile topu filelere gönderdi ancak hakem ofsayt gerekçesiyle golü saymadı. 

GOL! 13′ Mert’in sol kanattan içeriye çevirdi, savunmanın uzaklaştıramadığı top Thiam’ın önünde kaldı, bekletmeden vuruşunda konuk ekip 1-0’lık üstünlüğü yakaladı. 

8′ Pelkas’ın sağ kanattan ceza sahasına girip pasını verdiği Thiam, şutunu çekti ancak top farklı şekilde auta gitti! 

1′ Karşılaşma Fenerbahçe’nin vuruşuyla başladı. 

fener3.jpg

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN