Fenerbahçe'de sözleşme sona erecek Mehmet Topal kararını verdi

Fenerbahçe'de sözleşme sona erecek Mehmet Topal kararını verdi

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren ve Galatasaray’ın da sıkı takibinde olan Mehmet Topal, kariyerinin son bölümü için tercihini yaptı.

Şampiyonluğu Beşiktaş‘a kaptırarak büyük hayal kırıklığı yaşayan Fenerbahçe, futbol takımı için gelecek sezonun ilk önemli hamlesini yaptı.

Sarı-Lacivertliler, bu sezon itibariyla sözleşmesi sona erdiği için Galatasaray ve Beşiktaş’ın radarına giren Mehmet Topal‘la yeni kontrat için uzlaştı.

KUPA SONRASI İMZA ATILACAK

Fanatik'in haberine göre; Fenerbahçe yönetimi ile Mehmet Topal‘ın Antalya’daGalatasaray ile oynanacak Türkiye Kupası Finali sonrası sözleşme detaylarını şekillendireceği öğrenildi.

16-05/20/resimid_2863874

FEDAKARLIK YAPACAK

Yönetimin, özellikle Galatasaray’ın sıcak temasta olduğunu öğrendiği milli futbolcuya bir an önce yeni kontrat imzalatmak istediği belirtilirken, Fenerbahçe’de kalmaya sıcak bakan Mehmet Topal’ın da, yıllık ücretinde belli bir miktarda indirime gitmeyi kabul ettiği ortaya çıktı.

DURSUN ÖZBEK YALANLAMAYINCA…

2012 yılından bu yana Fenerbahçe forması giyen 30 yaşındaki futbolcu ile yeniden anlaşma sağlanacak olması Sarı-Lacivertli taraftarları da oldukça rahatlattı.

16-05/20/fft104mm3383340

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde Lig TV’de Şansal Büyüka’nın sorularını yanıtlayan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Mehmet Topal’la ilgili gelen soruya ”Susma hakkımı kullanmak istiyorum” cevabını vermiş ve milli futbolcunun transferine yeşil ışık yakmıştı.

Bu sezon Lig ve tüm organizasyonlarda 52 maçta forma giyen milli futbolcu, takımın en istikrarlı oyuncuları arasında yer alıyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN