Fenerbahçe'de yeni başkan belli oldu

Fenerbahçe'de yeni başkan belli oldu

Fenerbahçe Spor Kulübü'nde Aziz Yıldırım 5504 oy ile bir kez daha başkan oldu.

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım, 5504 oyla yeniden başkanlığa seçildi.

Aziz Yıldırım, Seçimli Olağan Genel Kurul'da 5504 oy ile yeniden başkan seçildi. Hulusi Belgü ise 1136 oyda kaldı. 

Fenerbahçe Spor Kulübü, yeni başkanının seçmek için Ülker Sports Arena'da bir araya geldi. Kulüp üyeleri, 17 yıldır başkanlık yapan Aziz Yıldırım ile daha önce Aziz Yıldırım yönetiminde yöneticilik yapan Hulusi Belgü arasında bir tercih yaptı.

Yapılan oylama sonucunda 5504 oy alan Aziz Yıldırım bir kez daha Fenerbahçe başkanı oldu. Hulusi Belgü ise 1144 oyda kaldı. 

 

 

İşte Aziz Yıldırım’ın ilk sözleri

"Bu 3 Temmuz olayı ile birlikte Fenerbahçe'de değişim başlamıştır. Benden sonra gelen insanların ilk hedefi stat yapmak inşaat yapmak değil, hayata geçireceği proje 1 milyon üye projesidir. Sivil toplum olarak gurur duyduğumuz Fenerbahçe, gerektiğinde devletin alacağı kararlara karşı kulübün haklarını koruyacaktır. Bütün Fenerbahçeliler hepiniz bir çatı altında toplanın.

Dün yine bir grup gelmiş İsmail Kartal'a bağırmışlar. Bunlar yanlış şeyler. İsmail Kartal bu kulübün çocuğudur. Bu çocuk kurşunlandı. Hayatını da kaybedebilirdi. Sonra düşüş başladı kulüpte. Ben İsmail Kartal'a ve sporculara teşekkür ediyorum. İsmail Kartal'ın çocuğu okulda dövüldü. Hanımı arabada tacize uğradı. İsmail Kartal'ın arabasını 3 kişi çevirmiş kavga edecek duruma gelmiştir. 

Herkes dikkat edecek. Başka türlü hareket edeni affetmem. Mahkeme bittiği, temizlendiğim günün akşamı kongre kararı alacağım. Bıraktı gitti olmayacak ama. Hep burada olacağım. Herkes de ona göre çalışmasını yapsın"

İsmail Kartal da oyunu kullandı

Bir dönem Fenerbahçe Teknik Direktörlüğü görevini yapan ve şu anda da Torku Konyaspor'u çalıştıran Aykut Kocaman da kongre salonuna gelerek oyunu kullandı. Kongre üyeleri Aykut Kocaman'a büyük ilgi gösterdi. Kocaman'ın yanı sıra cumartesi günü görevi bıraktığını açıklayan İsmail Kartal da kongreye eşi ve çocuğuyla gelerek oy kullandı. 


"F.Bahçe'ye puan verilmez, F.Bahçe alır"

Üyelerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Kocaman kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri kırmayıp, sohbet etti. Bir üyenin "Hocam Konyaspor bize 2 puan verseydi şampiyonduk" esprisine Kocaman "Fenerbahçe'ye puan verilmez, Fenerbahçe alır" yanıtını verdi.


Aziz Yıldırım da oyunu kullandı

Fenerbahçe Kulübü'nün seçimli olağan genel kurulunda mevcut başkan ve başkan adayı Aziz Yıldırım, oyunu kullandı.

Ülker Sports Arena'da gerçekleştirilen genel kurula oy kullanma işleminin başlamasından 4 saat sonra gelen Yıldırım 21 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Oy atma işlemi sonrası sandık başında kısa bir açıklama yapan Aziz Yıldırım "Fenerbahçe kongresi yeni başkanını seçiyor. Camiamıza ve kulübümüze hayırlı olmasını diliyorum. En önemlisi 7 Haziran'da seçim var. Bu seçimlerin Türkiye Cumhuriyeti'ne hayırlı uğurlu olmasını ve milletimizin mutlu yaşamasını sağlayan istikrarlı bir siyasetin gelmesini temenni ediyorum. Hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Aziz Yıldırım'ın listesi

Aziz Yıldırım'ın listesinde mevcut yönetimden Tahir Perek, Turhan Şahin, Deniz Tolga Aytöre ve Yalçın Haker yer almadı. Yıldırım'ın yeni listesinde dikkati çeken isimler ise eski yöneticiler Murat Özaydınlı ile kardeşi Ali Yıldırım oldu.

Yıldırım'ın listesinde şu isimler yer aldı:

Asil üyeler: Mithat Yenigün, Mahmut Nedim Uslu, Nihat Özbağ, Ender Alkaya, Murat Özaydınlı, İlhan Yüksel Ekşioğlu, M.Şekip Mosturoğlu, Ali Yıldırım, Ömer Temelli, İsfendiyar Zülfikari, Önder Fırat, Erhan Türkoğlu, Tahir Sarıoğlu, S.Ozan Balaban, Coşkun Bayraktar

Yedek üyeler: Hakan Dinçay, Ünal Uzun, Mehmet Selim Kosif, Metin Doğan, Mustafa Serdar Erkan, Selim Sapan, Cenk Başak, Barış Altuğ Aydil

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN