Fenerbahçe'ye Volkan Demirel ve Fabiano'dan sevindirici haber

Fenerbahçe'ye Volkan Demirel ve Fabiano'dan sevindirici haber

Monaco maçı öncesinde kaleci sorunu yaşayan Fenerbahçe'ye Fabiano ve Volkan Demirel'den müjde geldi. İki kaleci de saha çalışmalarına başladı.

Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında 27 Temmuz'da Monaco'yu konuk edecek Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan kalecilerden haber bekleniyordu.

Panathinaikos maçında rakibinin darbesi sonucunda ağız bölgesinden operasyon geçiren Fabiano ilk kez saha çalışmalarına katıldı. Brezilyalı kalecinin beklenenden önce takıma katılması teknik ekibi sevindirdi.

Sezon bitiminde bel fıtığı ameliyatı olan ve bu süreçte fizik tedavi sürecini yürüten Volkan Demirel de ilk kez saha çalışması yaptı. Deneyimli kalecinin takıma katılması teknik ekibi memnun etse de, Monaco maçında kaleyi sezonu daha erken açan Fabiano'nun koruması bekleniyor.

16-07/21/fft104mm3762615

Sarı-Lacivertli teknik heyet hazırlık maçlarındaki performansı beğeni toplayan Ertuğrul Taşkıran'a da kendini hazır tut mesajı verdi. Böylelikle Fenerbahçe'deki kaleci problemi de çözülmüş oldu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN