Fethullah Gülen kayyum kararına ateş püskürdü

Fethullah Gülen kayyum kararına ateş püskürdü

Fethullah Gülen, Paralel Yapı'nın finans kaynağı olmakla suçlanan şirketlere kayyum atanması kararına ateş püskürdü. Nezaket sınırlarını aşacağını söyleyerek sözlerine başlayan Gülen, "deni haydut" gibi ifadeler kullandı.

Paralel Yapı'ya finans sağlamakla suçlanan şirketlere yönelik kayyum kararına bu sabah Kaynak Holding de katıldı. Geçen ay Koza İpek grubuna kayyum atanmasının ardından Kaynak Holding'in yönetimi de kayyuma devredildi.

Paralel Yapı'ya yakın şirketlere kayyum atanmasına sert tepki gösteren Fethullah Gülen, adeta ateş püskürdü. Gülen yayınlanan son konuşmasında,  kayyum kararına imza atanlar için "alçak, rezil, kişiliksiz, ahlaksız" anlamına gelen "deni" ifadesini kullandı.

Sözlerine, nezaket sınırlarını aşacağını söyleyerek başlayan Gülen, şu ifadeleri kullandı:

"Özür dilerim, nezaket sınırlarını aşıyorum; bu mülahazalarla hareket eden ve iffetli, ismetli, alnının teriyle kazanmış insanların mallarına çöreklenen kimselere dense dense “denî haydut denir. Zavallı fani yarın nalları dikebilecek bir insana Cenabı Hakkın mübarek bir ismini vererek Kayyum diyorlar." 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN