FETÖ lideri Gülen’in yazdığı Kevser adlı takiyye kitabını Paralel itirafçı anlattı

FETÖ lideri Gülen’in yazdığı Kevser adlı takiyye kitabını Paralel itirafçı anlattı

FETÖ lideri Fetullah Gülen’in, kritik kurumlardaki militanlara ‘Kevser’ adını verdiği bir takiyye kitabı yazdığı ortaya çıktı. Örgüt üyelerine ‘Deşifre olmamak için, cinsel ilişkiye de girebilirsiniz’ fetvasına bile yer verilen kitap az sayıda basılarak imamlara verildi.

KARAR ÖZEL / EROL METİN

Amacına ulaşmak adına İslam’ı tahrif eden Fetullahçı Terör Örgütü’nün, sapkın kitabı gün yüzüne çıktı. Örgütün TSK, MİT ve emniyetteki mensupları için bizzat terörist başı Fetullah Gülen tarafından kaleme alındığı anlaşılan 17 sayfalık ‘Kevser’ isimli kitabın, büyük bir gizlilik içerisinde sınırlı sayıda basılarak yetkili imamlara dağıtıldığı belirlendi.

GİZLİ TANIK ANLATTI

FETÖ’nün sapkın din anlayışını gözler önüne seren kitabın halen bir örneğinin bulunup bulunmadığı bilinmezken, Kevser, Ankara Cumhuriyet Savcısı Serdar Coşkun’un hazırladığı iddianameye de girdi. İfadesinde askeri öğrencilere takiyye dersi verildiğini anlatan ‘Kaktüs’ kod adlı gizli tanık, 17 sayfalık kitaptan bir nevi paralel din öğretildiğini söyledi.

ZORDA KALAN İÇSİN

Gizli tanık, söz konusu kitabın abdestin tuvalette alınması, namazın gözle ima yoluyla kılınması, namazların cem edilmesi, yatakta ima yolu ile beş vaktin topluca kılınmasının mümkün olduğu, zorda kalınması halinde içki içilmesi, porno film seyredilmesi, abiden cevaz alınarak cinsel ilişkiye girilmesi, deşifre olmamak için hiçbir sınır tanımadan her şeyin yapılabilmesinin mümkün olduğu şeklinde dini fetvalar içerdiğini anlattı.

‘TEREYAĞI BOZULDU ARTIK ZEHİR’

FETÖ’nün kitabındaki uygulamak istemeyenlere baskı yapıldığını dile getiren gizli tanık, şöyle devam etti: Öğrenci ikna olmazsa okul abisi devreye girerdi. İkna olmazsa altı aylık askıya alınırdı. Fetullah Gülen’e götürülürdü. O iknaya çalışırdı. Askıda olduğu dönemde aileye baskı yapılırdı. Yine ikna olmazsa okuldan attırılırdı. Asılsız ihbarlarla çocuk okuldan attırılıp ‘Tereyağı bozuldu. Küf oldu, artık zehirdir, bunun bu bünyeden atılması lazım’ denilirdi. Bu şekilde üç kişi attırıldı.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN