FETÖ şüphelisi eski hakim çift tutuklandı

FETÖ şüphelisi eski hakim çift tutuklandı

Antalya’da yürütülmekte olan Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında aranan ve Yunanistan’a kaçmak isterken yakalanan eski hakim çift tutuklandı.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen (FETÖ/PDY) soruşturma kapsamında meslekten ihraç edilen ve Denizli 2. Sulh Ceza Hakimliği tarafından haklarında yakalama kararı çıkartılan firari Denizli eski Hakimleri Mustafa Sarıgedik ve eşi Yasemin Sarıgedik, 9 gün önce Bodrum ilçesinde Yunanistan’a kaçmak isterken gözaltına alındı. Antalya’ya gönderilen ve emniyetteki işlemlerinin ardından Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ifadeleri alınan şüpheliler, tutuklanmaları talebi ile Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesine sevk edildiler. Eski hakim çift, mahkeme tarafından ’silahlı terör örgütüne üye olma ’suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

ANTALYA/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN