FETÖ zanlısı kaçarken 4. kattan düşerek öldü - Güncel haberler

FETÖ zanlısı kaçarken 4. kattan düşerek öldü - Güncel haberler

Isparta'da, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili soruşturmada hakkında gözaltı kararı çıkartılan iş adamı Vedat Savlu, polisten kaçmaya çalışırken 4. kattan düşerek yaşamını yitirdi.

Isparta Emniyet Müdürlüğü ekipleri, FETÖ'ye finansal destek sağlamak suçlamasıyla hakkında gözaltı kararı verilen iş adamı Savlu'nun Sülübey Mahallesi'ndeki evine gitti.

Polislerin geldiğini gören Savlu, ekiplerden kaçmak için evinin bulunduğu binanın 4. katından atladı. Ağır yaralanan Savlu, 112 Acil Servis ekiplerince kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

Savlu, hastanedeki müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Zanlının evi çevresinde arama yapan polis ekipleri, Savlu'nun kaçarken binadan attığı bavulu buldu. Bavul içindeki para ve bazı evraklara el konuldu.

ISPARTA/AA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN