FETÖ'nün darbe girişimine iş dünyasından tepkiler

FETÖ'nün darbe girişimine iş dünyasından tepkiler

Doğuş Grubu FETÖ darbe girişimiyle alakalı"Türkiye Cumhuriyeti'nin büyük bir dünya devleti olarak yarınlara dünden daha inançlı bir şekilde yürümesi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz." denildi.

Doğuş Grubundan Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yapılan açıklamada, "Türkiye Cumhuriyeti'nin büyük bir dünya devleti olarak yarınlara dünden daha inançlı bir şekilde yürümesi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz." denildi.

Gruptan yapılan açıklamada,Türkiye'nin 15 Temmuz gecesi yakın tarihinin en hain ihanetlerinden birine uğradığı belirtilerek, ülkenin yıkılmaz devlet geleneği, tek yürek olan siyasi otoritesi, cesur güvenlik görevlileri, gerçeklerin peşindeki habercileri ve Türk halkının sağduyusuyla bu girişimin başarıya ulaşmasının engellendiği bildirildi.

Açıklamada, Doğuş Grubu olarak Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin temel değerlerini, anayasal düzenini ve demokrasi geleneğini tehdit etmeye kalkışan saldırının şiddetle kınandığının altı çizildi.

Olaylar sırasında şehit olanlara Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralananlara ise acil şifaların dilendiği açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"İçinde bulunduğumuz dönemi, Türkiye Cumhuriyeti'ne ve demokrasimize her zamankinden daha fazla sahip çıkarak, yan yana durarak aşacağımıza inancımız tamdır. Bizler Türkiye Cumhuriyeti'ne ve demokrasiye sahip çıkmaktan hiçbir zaman vazgeçmeyecek, hatta bunu daha güçlü bir şekilde sürdüreceğiz. Türkiye Cumhuriyeti'nin büyük bir dünya devleti olarak yarınlara dünden daha inançlı bir şekilde yürümesi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Vakit; birliğimizi, beraberliğimizi daha da güçlendirme vaktidir."

İSTANBUL/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN