'FETÖ'nün kasası' yakalandı! Himmet paralarını aklıyordu

'FETÖ'nün kasası' yakalandı! Himmet paralarını aklıyordu

Ankara'da düzenlenen FETÖ operasyonunda, Bank Asya'nın kurucu ortaklarından olan ve 'FETÖ'nün himmet paralarını legal hale getiren kişi' olduğu iddia edilen firari zanlı Kamil Yavuz M. sahte kimlikle yakalandı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, FETÖ’nün finansal yapılanmasında yönetici pozisyonunda olan Bank Asya'nın kurucu ortaklarından firari Kamil Yavuz M.'yi yakalamak için çalışma başlattı.

SAHTE KİMLİKLE YAKALANDI

Ekipler, uzun zamandır kendisini gizlemek için sürekli kılık ve ikamet değiştiren Kamil Yavuz M.'nin izini, Ankara Çukurambar semtinde buldu. Kamil Yavuz M., saklandığı eve düzenlenen operasyonda yakalanarak gözaltına alındı. Kamil Yavuz M.'nin üzerinde yapılan aramada başkası adına düzenlenmiş sahte kimlik ele geçirildi. Bylock kullanıcısı Kamil Yavuz B.'nin, FETÖ’nün 'Mütevelli Heyeti' bünyesindeki himmet ağının önemli isimlerinden olduğu belirtildi.

'FETÖ'NÜN HİMMET PARALARINI LEGAL HALE GETİREN KİŞİ'

İzmir'de etkin pişmanlıktan yararlanan bir şüphelinin, FETÖ yöneticisi olduğuna yönelik pek çok şikayet bulunan Kamil Yavuz B. hakkında, "FETÖ'nün himmet paralarını legal hale getiren kişidir" dediği belirtildi.

İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nce aranma kaydı bulunan ve güncel olarak FETÖ terör örgütünün finansal yapılanması içinde yönetici pozisyonunda olduğu tespit edilen Kamil Yavuz M., sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN