Son dakika! FETÖ'nün TSK ayağına yeni baskın!

Son dakika! FETÖ'nün TSK ayağına yeni baskın!

Son dakika haberi... FETÖ'nün Kara Kuvvetleri yapılanmasında yer alan 1 mahrem imam ile 12 astsubay hakkında gözaltı kararı verildi.

Son dakika haberi... FETÖ'nün Kara Kuvvetleri yapılanmasında yer alan 1 mahrem imam ile 12 astsubay hakkında gözaltı kararı verildi.

13 ŞÜPHELİ İÇİN GÖZALTI KARARI

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada, Terör Suçları Soruşturma Bürosu'nca yürütülen soruşturma kapsamında, FETÖ'nün Kara Kuvvetleri Komutanlığındaki 'mahrem hizmetler' yapılanmasıyla bağlantılı ve örgütün ankesörlü ve ardışık arama yöntemini kullandığı belirlenen 13 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildiği belirtildi. 

10 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Öte yandan şüphelilerin 1'inin mahrem imam, 9'unun muvazzaf astsubay, 3'ünün ihraç edilmiş astsubay olduğu, 10'unun Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalandığı duyuruldu.

ANKARA'DA BYLOCK OPERASYONU

FETÖ'nün sivil yapılanması içinde faaliyet gösterdiği belirlenen, ByLock kullanıcısı 15 şüpheli de Ankara'da gözaltına alındı.

Başsavcılık'tan yapılan açıklamada, geçmişte örgütte çeşitli konumlarda faaliyette bulunan, itirafçılarca teşhis edilen, FETÖ'nün tepe yönetimiyle irtibatlı olan ve ByLock kullandığı belirlenen 17 kişi hakkında gözaltı kararı verildiği belirtildi.

Şüphelilerden 15'inin gözaltına alındığı, diğerlerinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN