Filipinler'de 36 kişinin öldüğü saldırının nedeni kumar borcu çıktı

Filipinler'de 36 kişinin öldüğü saldırının nedeni kumar borcu çıktı

Filipinler'in başkenti Manila'da Cuma günü bir kumarhanede gerçekleşen ve 36 kişinin hayatını kaybettiği saldırının terörle bağlantısı olmadığı ortaya çıktı.

Filipinler Polis Departmanı'ndan gelen açıklamada, polis kumarhaneyi yakan ve silahla saldıran kişinin tek başına hareket ettiğini söyledi.

NEDENİ KUMAR BORCU

42 yaşında ve Filipinler vatandaşı olan Jessie Carlos Javier isimli adamın kumar borcu yüzünden böyle bir eyleme giriştiği belirtiliyor.

Kumarhanenin güvenlik kamerası görüntülerinden saldırganın masaları ateşe verdiği ve tavana ateş ettiği görülebiliyor.

Filipinlerin başkenti Manila'da bulunan bir kumarhanede gerçekleşen saldırıda 36 kişi hayatını kaybetmişti. Saldırgan beş saat sonra intihar etmiş bir şekilde bulunmuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN