Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında El Bab'da 2 asker yaralandı | Son dakika haberleri

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında El Bab'da 2 asker yaralandı | Son dakika haberleri

Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), Suriye'nin kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik düzenlenen Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında, Halep kentine bağlı El-Bab bölgesinde yaralanan 2 asker tedavi için Türkiye'ye getirildi.

Suriye'nin Halep kentine bağlı El-Bab bölgesinde yaralanan 2 asker tedavi için Türkiye'ye getirildi.

Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), Suriye'nin kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik düzenlenen Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında, El-Bab bölgesi yakınlarında düzenlenen saldırıda yaralanan askerlerden biri, helikopterle Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Diğer asker ise ambulansla getirildiği Kilis Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

GAZİANTEP-KİLİS/AA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN