Fırat Kalkanı'ndan acı haber: 1 asker şehit oldu, 3 asker yaralı

Fırat Kalkanı'ndan acı haber: 1 asker şehit oldu, 3 asker yaralı

Fırat Kalkanı Harekat Bölgesinde 30 Nisan 2019 tarihinde PKK/YPG’li teröristlerin saldırısı sonucu bir asker şehit oldu, üç asker ise hafif şekilde yaralandı.

Türk Silahlı Kuvvetlerinden yapılan açıklamada, Fırat Kalkanı Harekat Bölgesinde 30 Nisan 2019’da YPG/PKK’lı teröristlerin saldırısı sonucu bir askerin şehit olduğu, üç askerin ise hafif şekilde yaralandığı belirtildi.

Açıklamada, olay sonrası, teröristlere ait belirlenen hedeflerin meşru müdafaa kapsamında bölgedeki ateş destek vasıtaları tarafından ateş altına alındığı ifade edilerek, “Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet,  kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz.” denildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN