Fransa’da zehirli terör saldırısı önlendi

Fransa’da zehirli terör saldırısı önlendi

Fransa İçişleri Bakanlığı, Mısır kökenli kardeşlerin zehirli terör saldırısının önlendiğini açıkladı.

Fransa İçişleri Bakanı Gerard Collomb, BFM Televizyon kanalında, zehirli terör saldırısı hazırlığındaki 2 Mısır kökenli kardeşin yakalandığını açıkladı.

İki genç kardeşin hazırladığı saldırı hakkında “Çok güçlü risin zehri veya bomba kullanacaklardı” diyen Collomb, saldırganların hangi örgüte mensup olduğunu ve saldırının kimleri hedef aldığını ise açıklamadı.

Öte yandan, geçen hafta Paris’te bir DEAŞ’lı bıçaklı saldırı ile bir kişiyi öldürmüş, 5 kişiyi yaralamıştı.

İSTANBUL/İHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN