Fransız basını: Belhanda Nice yolcusu

Fransız basını: Belhanda Nice yolcusu

Fransa kulübü Nice'e gitmek isteyen Belhanda transferinde sona yaklaşıldı. Fransız basını, Faslı futbolcunun yakında Nice'e transfer olacağını yazdı. Galatasaray Nice'ten 2.5 milyon Euro bonservis istiyordu.

Galatasaray'da merak konusu olan Younes Belhanda'nın durumu netlik kazanmaya başladı. Faslı futbolcu ile ayrılık vakti yaklaşıyor. Fransız basınının haberine göre Belhanda, Nice ile transfer görüşmesi yapmak üzere Fransa'ya gidiyor.

Belhanda'nın gün içinde Fransa'ya gideceği ve ya bugün ya yarın Nice ile sözleşme imzalamaya çok yakın olduğu kaydedildi. Faslı futbolcunun son dakikada bir sorun çıkmaması halinde Nice kulübüne transfer olması bekleniyor.

GALATASARAY 2.5 MİLYON EURO VERMEK İSTEMİYOR

Alacaklarına karşılık serbest kalabileceği iletilen Faslı futbolcu, bunu kabul etmiyordu. Belhanda, birikmiş 2.5 milyon Euro ödemesinin yapılmasını istediğini kulube bildirmişti. Galatasaray da bu rakamı, yani yaklaşık 2.5 milyon Euro'yu bonservis olarak Nice'ten talep ediyordu. Fransız ekibi ise bonservis bedeli ödemeye yanaşmıyordu.

TERİM: GİTMEK İSTİYORSA YAPACAK BİR ŞEY YOK

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim de Glasgow Rangers'a elenmelerinin ardından ''Belhanda eğer gitmek istiyorsa yapacak bir şey yok. Herhalde bildiği bir şey vardır. Yılan hikayesine döndü. Gitti gidiyor, geldi geliyor. Yok Arap ülkelerine yok Nice'e gidiyor. Zaten 3 günümüz var. Orada da her şey belli olur'' demişti.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN