Fransız polis Paris'te kalan Afrikalı göçmenlere saldırdı

Fransız polis Paris'te kalan Afrikalı göçmenlere saldırdı

Fransa'nın başkenti Paris'te çadır kuran Afrikalı göçmenlere saldıran polislerin görüntüleri ortaya çıktı. Kimliği belirsiz bir kişi, göçmenlerin sokak hayatlarını anlatan bir video çekti. Görüntüler, romantizmin şehri olarak adlandırılan Paris'e gölge düşürecek nitelikte.

[Karar]

Paris'in kuzeyinde bulunan mülteci kampından kaçarak şehir merkezine çadır kuran Afrikalı göçmenler ve Fransız polisi arasında çatışma çıktı. Sopalar ve sandalyelerle polislere saldıran göçmenler, etrafta bulunan vatandaşları da rahatsız etti. Öte yandan kimliği belirsiz bir yapımcı, Afrikalı göçmenlerin hayat şartlarını anlatmak için Paris sokaklarında yaşayan göçmenlerin görüntülerini kaydetti. Sokak ortasında yüzlerce göçmen dip dibe tek bir battaniye üzerinde yaşıyor.  

VATANDAŞLAR RAHATSIZ OLDU

Fransılara göre yılda milyonlarca turisti çeken, romantizmin merkezi olarak adlandırılan Paris şehrinin imajı, Afrikalı göçmenler yüzünden zedeleniyor. 

İzinsiz bir şekilde Paris'in merkezinde çadır kuran ve mülteci kampına geri dönmek istemeyen Afrikalı göçmenler, Fransız polisi tarafından baskına uğradı. 

Bu baskın ise saniye saniye kameralara yansıdı. Göz yaşartıcı gaz kullanan Fransız polisi göçmenleri otobüse bindirerek göçmen merkezlerine yolladı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN