FSM köprüsünde rehine krizi

FSM köprüsünde rehine krizi

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde silahlı bir şahıs, 13 yaşlarındaki bir çocuğu rehin aldı. Çocuğu rehin alan silahlı şahıs 1.5 saat sonra gözaltına alındı.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü Ankara istikametine saat 13.00 sıralarında taksiyle gelen bir kişi yanında çocukla köprünün korkuluklarına çıktı. Çocuğu rehin aldığı iddia edilen şahısın silahlı olduğu öğrenildi. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Deniz polisi ise köprünün altında hazır bekledi.

Trafik felç oldu

Müzakereci polislerin yaklaşık 1.5 saat süren ikna çabasıyla çocuk kurtarılırken, şahın gözaltına alındı. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

15-05/11/1-1431347697
Olay nedeniyle köprüde araç yoğunluğu yaşandı. / FOTOĞRAF: DHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN