G20'ye damga vuran fotoğraf: Trump, Erdoğan ve Prens Selman aynı karede

G20'ye damga vuran fotoğraf: Trump, Erdoğan ve Prens Selman aynı karede

Erdoğan, Trump ve Prens Selman'ın aynı karede olduğu fotoğraf, Japonya'nın Osaka kentinde yapılan G20 zirvesine damga vurdu.

KARAR.COM

Japonya'da devam eden G20 liderler zirvesi toplu fotoğraf çekiminde ilginç kareler ortaya çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın birçok lider ile görüşme yaptığı zirvede Trump ile yapacağı zirve ise merak konusu. S-400 ve F-35 krizinin görüşüleceği toplantının sonucu merakla bekleniyor.

ORTA DOĞU'YU ANLATAN KARE

Zirvede Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Trump ve Suudi Arabistan Prensi Selman'ın yer aldığı kare ise büyük ilgi gördü. 

Erdoğan'ın Trump'ın sağında, Prens Selman'ın da solunda yer aldığı kare özellikle Cemal Kaşıkçı cinayeti sonrası gerilen Türkiye ve Suudi Arabistan ilişkileri sonrası iki liderin aynı karede olduğu ender fotoğraflardan biri. 

19-06/28/resimid_12489637.jpg

Türkiye ve Suudi Arabistan ilişkileri gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın Suudi Arabistan İstanbul Konsolosluğu binasında öldürülmesi olayının ardından kopma noktasına gelmişti. İran'a yaptırım konusunda anlaşmazlıkların olduğu Suudi Arabistan'da krizin en büyük nedeni ise Veliaht Prens Selman...

19-06/28/resimid_12489772.jpg

Kaşıkçı cinayetinde en son BM tarafından yayımlanan raporda Prens Selman'ın birinci derecede sorumlu olduğu ifade edilmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN