Galatasaray Atletico Madrid'le hazırlık maçı yapacak

Galatasaray Atletico Madrid'le hazırlık maçı yapacak

Galatasaray ile İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Atletico Madrid, 6 Ağustos'ta hazırlık maçında karşılaşacak.

Atletico Madrid'den yapılan açıklamaya göre, 2015-16 sezonunda La Liga'yı 3. sırada tamamlayan kulüp, gelecek sezonun hazırlıklarına yarın başlayacak.

MAÇ TT ARENA'DA

Geçen sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde final oynayan Atletico Madrid, Avustralya'da düzenlenecek hazırlık turnuvası Uluslararası Şampiyonlar Kupası kapsamında 29 ve 31 Temmuz'da iki maç yapacak.

Atletico Madrid, sonrasında ise Galatasaray ile oynayacağı özel karşılaşma için İstanbul'a gidecek. 6 Ağustos tarihindeki müsabaka, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynanacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN