Galatasaray İkinci Başkanı Cengiz Özyalçın’a beyaz mendilli protesto

Galatasaray İkinci Başkanı Cengiz Özyalçın’a beyaz mendilli protesto

Galatasaray İkinci Başkanı Cengiz Özyalçın konuşma yaparken, sarı-kırmızılı taraftarlar ‘Beyaz mendil’ sallayarak protesto etti.

Galatasaray, Süper Lig’in 20. haftasında evinde oynadığı Kayserispor’a 2-1 mağlup oldu. Maç için yönetimi ve Teknik Direktör Jan Olde Riekerink’i protesto eden sarı-kırmızılı taraftarlar, Galatasaray İkinci Başkanı Cengiz Özyalçın’ın basın mensuplarına açıklamalarda bulunduğu anda da protestolarına devam etti.

"TARAFTARIN RUH HALİ"

Özyalçın’ın konuşmaları devam ederken, yönetimi istifaya davet eden taraftarlar, ‘Beyaz mendil’ salladı. Taraftarla kısa süreli bir diyalog yaşayan Özyalçın daha sonra açıklamalarına devam etti.

Özyalçın protesto için, “Bu taraftarın psikolojik durumudur. Ruh halidir” şeklinde konuştu.

İSTANBUL/İHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN