Galatasaray İrfan Can'dan vazgeçti

Galatasaray İrfan Can'dan vazgeçti

Transfer bütçesini 1 milyon euro olarak açıklayan Galatasaray yönetimi, takas konusunda Medipol Başakşehir'i ikna edemeyince İrfan Can Kahveci konusunda geri adım attı. Maliyetin yanı sıra oyuncunun Fenerbahçe'ye önerildiği iddiaları da Sarı-Kırmızılıların bu transferi rafa kaldırmasına sebep oldu.

OĞULCAN ÇOKSAYAR | KARAR

Teknik direktör Fatih Terim'in isteği doğrultusunda orta saha takviyesi için rotasını İrfan Can Kahveci'ye çeviren Galatasaray, bu transferden vazgeçme noktasına geldi. Transfer bütçesini 1 milyon euro olarak açıklayan Sarı-Kırmızılı yönetim, takas konusunda Medipol Başakşehir'i ikna edemedi. 
İrfan Can Kahveci için menajeri ve Turuncu-Lacivertli yönetimden 'Fenerbahçe'ye transfer olması daha mümkün' ifadeleri ortaya atılırken Galatasaray yönetimi, bu durumdan hoşnut kalmayarak takviye konusunda farklı isimlere yönelme kararı aldı. Herhangi bir olumlu gelişme olmadığı sürece Sarı-Kırmızı yönetim İrfan Can konusunda yeni bir adım atmayacak.
Ayrıca orta sahaya yerli alternatif arayan Galatasaray, Aytaç Kara ile kesin anlaşma sağladı. Kasımpaşa, ara transfer dönemi içerisinde Aytaç'a bonservisini vermezse bu transfer için 27 yaşındaki oyuncunun sezon sonu serbest kalması beklenecek. Bu sezon orta alanda rotasyonsuz kalmak istemeyen Galatasaray, Salih Uçan için Aytemiz Alanyaspor'un da kapısı çalınacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN