Galatasaray Muslera'nın sözleşmesini uzatıyor

Galatasaray Muslera'nın sözleşmesini uzatıyor

Galatasaray sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Fernando Muslera'ya 2 yıllık yeni sözleşme önerdi. Muslera'nın da anlaşmaya sıcak baktığı ve yakın zamanda sözleşmeyi imzalayacağı öğrenildi.

Galatasaray'la sözleşmesi bu sezon sonu bitecek olan Fernando Muslera'yla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

İspanyol basınında yer alan habere göre Galatasaray, Muslera'nın sözleşmesini 2 yıl daha uzatma konusunda Uruguaylı kaleciyle görüşmelere başladı.

ANLAŞMA SAĞLANDI

Haberde Galatasaray ve Muslera'nın 2 yıllık sözleşme konusunda anlaşma sağladığı ve transferin önümüzdeki günlerde resmen açıklanacağı ifade edildi.

Galatasaray yönetiminin kulüpte 10. yılını tamamlayacak Muslera'ya sözleşmesini uzatarak jest yapmak istediği ve Muslera'nın bu teklife sıcak baktığı öğrenildi.

14 KUPA KAZANDI

2011 yazında 6 milyon 750 bin Euro + Lorik Cana karşılığında Lazio'dan Galatasaray'a transfer olan başarılı eldiven, 9 yıl boyunca formasını terlettiği Galatasaray ile 5 Türkiye Süper Lig şampiyonluğu, 4 Türkiye Kupası şampiyonluğu ve 5 Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı.

LİSANSI ÇIKARTILDI

Geçtiğimiz sezon Çaykur Rizespor maçında sakatlanan Muslera'nın lisansının askıya alındığı iddia edilmişti. TFF'ye yapılan bildirim sonrası 34 yaşındaki kalecinin lisansı çıkartıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN