Galatasaray NEF’le sponsorluk anlaşması imzalıyor

Galatasaray NEF’le sponsorluk anlaşması imzalıyor

Galatasaray, futbol takımının forma göğüs sponsorluğu için NEF şirketiyle Çarşamba günü saat 10.30'da sözleşme imzalayacak.

Galatasaray'ın Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'nın içinde inşaa etmek istediği ve tüm izinlerini aldığı spor salonu projesi öncesinde gözler NEF’le yapılacak sponsorluk anlaşmasına çevrildi.

NEF'LE SPONSORLUK İMZASI ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 10.30'DA

Sarı-Kırmızılılar, futbol takımının forma göğüs sponsorluğu için NEF şirketiyle Çarşamba günü 10.30 sözleşme imzalayacak.

Galatasaray'ın NEF'le yapacağı anlaşmaya spor salonunun inşaatını da eklettiği gelen haberler arasında. Bu törende resmi açıklamaların yapılması bekleniyor.

Geçen sezon Dumankaya'yla sponsorluğa giden Galatasaray'ın bu birlikteliği erken sonlandırması nedeniyle salon inşaatına başlayamamıştı. Galatasaray Yönetimi, salon inşaatı için gerekli resmi adımları atmış ve son izinleri almayı başarmıştı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN