Galatasaray Odeabank'ın Pınar Karşıyaka ile yapacağı maç ertelendi

Galatasaray Odeabank'ın Pınar Karşıyaka ile yapacağı maç ertelendi

Galatasaray Odeabank'ın Eurocup final maçı sebebiyle ligde oynayacağı Pınar Karşıyaka maçı ileri bir tarihe ertelendi.

Galatasaray'ın Pınar Karşıyaka ile oynayacağı lig maçı Sarı-Kırmızılı ekibin Eurocup final maçları sebebiyle ileri bir tarihe ertelendi.

Konuyla ilgili federasyondan yapılan açıklamada, "Spor Toto Basketbol Ligi’nin 27. Haftasında 23 Nisan 2016 tarihinde oynanacağı duyurulan Galatasaray Odeabank – Pınar Karşıyaka müsabakasının, Galatasaray Spor Kulübü’nün 22-27 Nisan 2016 tarihinde oynayacağı Eurocup Final maçları sebebi ile yaptığı yazılı erteleme başvurusunun direktörlüğümüzce değerlendirilerek ileri bir tarihe ertelenmesine karar verilmiştir" ifadeleri kullanıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN