Galatasaray taraftarından federasyona çelenkli protesto

Galatasaray taraftarından federasyona çelenkli protesto

Galatasaray'ın Krasny Oktyabr ile oynayacağı maç öncesinde Türkiye Basketbol Federasyonu'nu protesto eden sarı-kırmızılı taraftarlar federasyon binasının önüne siyah çelenk bıraktı.

Galatasaraylı taraftarlar, Türkiye Basketbol Federasyonu'nu (TBF) protesto etti. Sarı-kırmızılı taraftarlar, federasyon binasının önüne siyah çelenk bıraktı.

Federasyon binasına yürüdüler

ULEB Avrupa Kupası'nda Galatasaray Odeabank ile Rusya'nın Krasny Oktyabr takımı arasında oynanan karşılaşma öncesinde Abdi İpekçi Spor Salonu önünde toplanan sarı-kırmızılı taraftarlar, Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde Fenerbahçe ile yapılan maçta ABD'li oyuncu Lynetta Kizer'in mevzuata aykırı şekilde oynatıldığı gerekçesiyle TBF Yönetim Kurulu tarafından Galatasaray'a verilen hükmen yenilgi cezasını protesto etmek için federasyon binasına yürüdü.

"Harun Erdenay, sen kimsin" tezahüratları

Binanın önüne siyah çelenk bırakan taraftarlar, TBF Başkanı Harun Erdenay ve yönetimini istifaya çağırdı. Sarı-kırmızılı taraftarlar, ''Harun Erdenay istifa", "Harun Erdenay, sen kimsin" şeklinde tezahüratlarda bulundu.

Burada kısa bir açıklama da yapan taraftarlar daha sonra Galatasaray Odeabank-Krasny Oktyabr maçını takip etmek için Abdi İpekçi Spor Salonu'na geçti.

İSTANBUL/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN