Galatasaray'a 'tahta top' hediye edilecek

Galatasaray'a 'tahta top' hediye edilecek

Tosyalı marangoz yaptığı 'tahta top'u Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'e hediye etti.

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda Galatasaray- Kastamonuspor maçı öncesi, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'e verilmek üzere Tosyalı marangozun yaptığı 'tahta top' gönderildi.

Dursun Özbek'e hediye edilecek

Kastamonu'nun Tosya İlçesi'nde marangozluk yapan 32 yaşındaki Salih Bekdaş bir hafta çalışarak Galatasaray için kayın ağacından özel futbol topu yaptı. Üzerinde Galatasaray'ın amblemi bulunan top, Türk Telekom Arena'da oynanacak Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 6'ncı maçı olan Galatasaray- Kastamonuspor 1966 karşılaşması öncesinde İstanbul'a gönderildi.

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş tarafından Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'e hediye edilecek 'tahta top'u yapan marangoz Salih Bekdaş, el sanatını kullanarak yaptığı futbol topunun Galatasaray gibi büyük bir kulübe hediye edilecek olmasından mutluluk duyduğunu söyledi.

DHA/KASTAMONU

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN