Galatasaray’da başkanlık seçiminin oy sayımı başladı

Galatasaray’da başkanlık seçiminin oy sayımı başladı

Galatasaray’da başkanlık seçiminin oy sayımı başladı. Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda yapılan genel kurulda açılan sandıklar sonunda Dursun Özbek önde gidiyor.

Galatasaray Lisesi’nde yapılan Galatasaray Spor Kulübü’nün Olağanüstü Seçim Genel Kurul Toplantısı’nda oy verme işleminin sona ermesinden ardından oy sayımı başladı.

18-01/20/5a6338e561361f0b5c8b60ef

İlk 5 sandık sonucu Dursun Özbek farkı açmaya başladı.

5 SANDIK TOPLAMI

DURSUN ÖZBEK: 523
MUSTAFA CENGİZ: 380
GEÇERSİZ: 35

18-01/20/5a633f9cae7849055c1aa311

Seçimde toplam 3 bin 416 genel kurul üyesi oy kullandı. 

Seçimde kırmızı pusulayı Dursun Özbek, sarı pusulayı Mustafa Cengiz temsil ediyor.

Yeni dönemde başkanlığa talip olan Dursun Özbek ve Mustafa Cengiz'in yönetim kurulu aday listeleri şöyle:

DURSUN ÖZBEK

ASİL ÜYE: Özkan Olcay, Osman Kocaman, Nasuhi Sezgin, Mehmet Dedeoğlu, Can Topsakal, Ahmet Cebeci, İsmail Sarıkaya, Hasan Murat Atay, Ural Aküzüm ve Ali Yüce.

YEDEK ÜYE: Mehmet Onultan, Cevat Genç, Burçin Aslan, Serdal Koç, Ozan Oral.

MUSTAFA CENGİZ

ASİL ÜYE: Celal Açar, Ahmet Sabri Şenkal, Acar Baltaş, Nejat Güney, Okan Böke, Adil Araboğlu, Emre Erdoğan, Cenk Soyer, Hacı Hüseyin Toprak, Ahmet Ünal Çeviköz.

YEDEK ÜYE: Mahmut Recevik, Mehmet Ömer Cansever, Dinç Üner, Erol Özmandıracı, Arif Badur.

İSTANBUL/DHA/İHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN