Galatasaray'da devrim gibi karar

Galatasaray'da devrim gibi karar

Galatasaray Yönetim Kurulu, devrim niteliğinde bir karar alarak Türkiye Kupası'nda futbolculara ödenen maç başı primleri kaldırdı.

Galatasaray’da, Ziraat Türkiye Kupası maçlarına ödenen primler artık tarih olacak...

Sneijder'in kontratı milat olacak

Sarı kırmızılı yönetim, Teknik Direktör Mustafa Denizli ile de görüşüp Wesley Sneijder ile imzaladığı kontratı bir milat olarak belirleme kararı aldı. Hürriyet'in haberine göre kupa maçlarında futbolculara ödenen maç başı primlerin kulübe zarar ve eksi bakiye olarak yazılması üzerine yönetim tasarruf tedbirlerine bu önemli kararı da ekledi.

Artık zarar olmayacak

Bundan böyle Galatasaray kadrosuna yeni katacağı futbolcuların kontratında Türkiye Kupası karşılaşmaları için maç başı primi yer almayacak. Bu uygulama ile kupadaki zarar bakiyesi de her geçen gün düşecek.

Mustafa Denizli'den destek

Bu adıma en büyük desteği Mustafa Denizli verdi. Sözleşmesinde diğer teknik adamların aksine Türkiye Kupası zaferi için bir bonus maddesi ekletmeyen Denizli, bu karara ön ayak oldu.

Donk için Umut’tan vazgeçmedi

Öte yandan yandan Galatasaray yönetiminin prensipte anlaştığı Donk için Kasımpaşa’nın takasta istediği Umut Bulut’a Mustafa Denizli’den vize çıkmadı.

Burak Yılmaz’ın sakatlığı ve forvetteki kısıtlı alternatif nedeniyle Denizli, takasa izin vermedi. Yönetim dün Kasımpaşa’ya "İşi takasla değil, bonservisle halledelim" dedi. Kasımpaşa bunun üzerine Galatasaray’dan geçen hafta olduğu gibi direkt 2 milyon Euro istedi. Ancak, sarı kırmızılılar bu rakamın yarısını ödemek istiyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN