Galatasaray'da Gökhan Zan sürprizi

Galatasaray'da Gökhan 
Zan sürprizi

Galatasaray'ın sözleşme uzatmadığı Gökhan Zan, bugün sürpriz bir şekilde Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gitti. Herhangi bir kulüple anlaşamayan deneyimli savunmacının bu sezon da kadroda olabileceği ifade edildi.

Sarı-kırmızılılarda Gökhan Zan ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Cimbom'un yurt dışında yaptığı iki kampın kadrosunda da yer bulamayan deneyimli savunmacı, uzun bir süre sonra tekrar Florya'ya döndü.

Fanatik'in haberine göre; son olarak Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'la yaptığı pazarlıklardan sonuç alamayan deneyimli oyuncunun tesislere gitmesi, "Takımda kalacak mı?" sorusunu akıllara getirdi. Galatasaray'ın, Belçikalı savunma oyuncusu Jason Denayer'i İstanbul'a kadar davet edip sözleşme imzalamadan geri yollamasının ardından GÖkhan'ın tesislere gitmesi bu ihtimali güçlendiriyor.

Denayer olmayınca

Transfer için kısa bir zamanı kalan sarı-kırmızılı ekip, resmi transfer döneminin sona ereceği 1 Eylül 2015 Salı gününe kadar kadrosunu takviye etmek zorunda. Şampiyonlar Ligi listelerinin verileceği şu dönemde zamana karşı yarışan Galatasaray'ın, yıldız bir savunma oyuncusu ile anlaşması artık çok düşük bir ihtimal gibi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN