Galatasaray'da Muslera ve Chedjou takımla çalıştı

Galatasaray'da Muslera ve Chedjou takımla çalıştı

Galatasaray, Gençlerbirliği'yle deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Sakatlıkları geçen Muslera, Bilal Kısa, Chedjou ve Denayer takımla çalıştı.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de 13 Mart Pazar günü Gençlerbirliği'yle deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına iki günlük iznin ardından başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Orhan Atik yönetimindeki sarı-kırmızılı futbolcuların günü çift antrenmanla tamamladığı belirtildi.

Sarı-kırmızılıların günün ilk çalışmasını salonda gerçekleştirdiği ifade edildi. Günün ikinci antrenmanına ise futbolcuların pas çalışmasıyla başladığı bildirildi. Antrenmanın taktik çalışmaların da üzerinde durulduğu çift kale maçla sona erdiği kaydedildi.

Antrenmanda, sakatlıkları geçen Fernando Muslera, Bilal Kısa, Aurelien Chedjou ve Jason Denayer'in takımla çalıştığı açıklandı.

Lionel Carole'un takımdan ayrı fizyoterapistler eşliğinde özel koşu çalışması yaptığı, Sinan Gümüş ve Sabri Sarıoğlu'nun ise tedavisine devam edildiği aktarıldı.

İSTANBUL / AA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN