Galatasaray'dan Bruma için flaş karar

Galatasaray'dan Bruma için flaş karar

Galatasaray yönetimi performansıyla İngiliz kulüplerinin transfer gündemine giren Portekizli Bruma için flaş bir karar aldı.

PSV Eindhoven'ın 7.5 milyon euroluk teklifine ve Bruma'nın yeni sözleşme talebine sezon başında “Hayır” diyen yönetim, Portekizli'nin ortaya koyduğu başarılı performans sonrası ocakta masaya oturma kararı aldı.

Bruma'nın menajeri Catio Balde, sezon başı yıllık 1.2 milyon euro garanti para alan futbolcusunun sözleşmesinin uzatılması ve ücretine de zam yapılmasını istemişti. Sarı-kırmızılılar Bruma'ya devre arasında sözleşmesini 3 yıl uzatmayı önerecek. Kulüp, Portekizliye en az yüzde 50 de zam yapacak. Tarafların yıllık 2 milyon euroda anlaşması bekleniyor.

YÖNETİMİN ŞÜPHESİ KALMADI

Ama hem Real Sociedad'ın 7.5 milyon euroluk satın alma opsiyonunu kullanmamasının yarattığı kuşku hem de Galatasaray'da daha önceki performansı nedeniyle yönetim buna yanaşmamıştı. Bruma, sezona öyle bir başladı ki soru işaretleri ortadan kalktı. Yönetim Balde'yi Aralık ayının son haftası davet etti.

16-10/12/brumaparcaliforma_b.jpg

BRUMA'YA YÜZDE 50 ZAM

Sarı kırmızılı yönetim, Bruma'nın sözleşmesini 3 yıl uzatıp, en az yüzde 50 zam önerecek. Hürriyet'in haberine göre; serbest kalma bedeli ve diğer detaylar da görüşmeler sonunda belirlenecek. Balde'nin Galatasaray'dan 2 milyon euro talep etmesi ve tarafların da bu rakamda anlaşması bekleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN