Galatasaray'dan Samuel Eto'o bombası

Galatasaray'dan Samuel Eto'o bombası

Spor Toto Süper Lig'de Antalyaspor'da forma giyen efsane oyuncu Samuel Eto'o, Galatasaray yolunda.

Kamerunlu futbolcu G.Saray'a yakın. G.Saray yönetimi, Samuel Eto'o'nun menajeri ile Florya'da özel bir görüşme gerçekleştirdi.

G.SARAY'IN YENİ DROGBA'SI

A Spor'un haberine göre Galatasaraylı yöneticiler ile Eto'o'nun menajeri arasında Florya'da gerçekleşen ilk görüşmenin olumlu geçtiği kaydedildi. Antalyaspor'dan yıllık 4 milyon euro alan Eto'o'nun, Galatasaray'a daha düşük bir rakama imza atmaya hazır olduğu vurgulandı. Güney ekibiyle 2 yıl daha sözleşmesi olan yıldız futbolcu, Antalyaspor ile 32 maçta 20 gol attı, 6 da asist yaptı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN