Galatasaray'dan Selçuk, Semih ve Hakan açıklaması

Galatasaray'dan Selçuk, Semih ve Hakan açıklaması

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray Kulübü, Rize'de sakatlanan Selçuk, Semih ve Hakan için açıklama yaptı.

Çaykur Rizespor’a 4-3 yenildikleri maçta 3 değişiklik hakkını da sakatlıklar nedeniyle kullanan Galatasaray’dan açıklama geldi. Selçuk İnan ve Hakan Balta’da kas zorlanması olduğu, boynuna darbe alan Semih Kaya’da ise olumsuz bir bulguya rastlanılmadığı belirtildi.

Sarı-kırmızılı takımdan yapılan açıklama şöyle;

“Çaykur Rizespor ile oynanan Süper Lig maçında sağ üst arka adalesinde ağrı hissettikleri için tedbir amaçlı olarak oyundan çıkan futbolcularımızdan Selçuk İnan ve Hakan Balta’nın yapılan kontrolleri sonucunda her iki oyuncumuzda da orta düzeyde kas zorlanması tespit edilmiştir.

Oyuncularımızın tedavisine başlanmıştır.

Çaykur Rizespor maçında boynuna aldığı darbenin ardından oyuna devam edemeyen Semih Kaya’nın ilk yapılan MR ve BT tetkiklerinde herhangi bir olumsuz bulguya rastlanmamıştır.

Oyuncumuz, bir süre müşaade altında tutulduktan sonra şu an evinde dinlenmektedir.”

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN