Galatasaray'ın savunmasına Aylan Bebek de girdi

Galatasaray'ın savunmasına Aylan Bebek de girdi

Galatasaray UEFA’ya yaptığı savunmada Suriye'deki iç savaşın döviz kurlarını aşırı etkilediğine dikkat çekildiği öğrenildi. Sarı-kırmızılılar savunmasında ölümü yürekleri dağlayan Suriyeli göçmen Aylan bebeğe yer verdi.

Galatasaray’ın UEFA karşısındaki en büyük savunması ise öngörülemeyen olaylar oldu.

Milliyet’in haberine göre Sarı-kırmızılılar, Suriye’deki iç savaş ile bölgedeki terörizmin döviz kurlarını aşırı etkilediğine dikkat çekildi. Finansal Fair Play Talimatı’nda da yer alan deprem, savaş gibi olaylar konusundaki esnekliğin kendilerine de sağlanmasını isteyen Galatasaray, ekonomik aktivitelerin küçülmesi, kurdaki dalgalanmalar ve dövizdeki aşırı yükselmenin de kulübün gelirlerini azalttığı vurgulandı.

30 milyon Euro’luk hedef

Yeni yönetim ve yeni yapılanmayla negatif atmosferin ortadan kaldırılabileceğine işaret eden Galatasaraylılar, 31 Mayıs 2018’e kadar başa baş bütçede 30 milyon euroluk hedefe ulaşabileceklerini belirtti.

Aylan Kurdi”nin fotoğrafı gösterildi

Euro ve dolar bazındaki kur artışının gösterildiği grafikte, Ege Denizi’ni kaçak olarak geçmeye çalışan Kurdi ailesinin minik bebeği “Aylan Kurdi”nin akıllara kazınan fotoğrafı da gösterildi. Ayrıca Suruç, Ankara ve Diyarbakır’daki bombalar da rapora konu olurken, NATO’dan gereken yardımın alınamadığına da dikkat çekildi.

16-01/21/savunma.jpegGalatasaray Spor Kulübü'nün yaptığı savunma grafiği. / FOTOĞRAF: SOSYAL MEDYA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN