Galatasaray’ın yeni forvet adayı Abdoulaye Diaby

Galatasaray’ın yeni forvet adayı Abdoulaye Diaby

Transfer dönemi başlamasına karşın somut bir adım atmayan Galatasaray’da beklenmedik bir isim gündeme geldi. Forvete takviye yapmayı planlayan sarı kırmızılılar, son olarak Belçika Jupiler Ligi’nin şampiyonu Club Brugge’ün Malili santraforu Abdoulaye Diaby’yi gündemine aldı.

Transfer dönemi başlamasına karşın somut bir adım atmayan Galatasaray’da beklenmedik bir isim gündeme geldi. Forvete takviye yapmayı planlayan sarı kırmızılılar, son olarak Belçika Jupiler Ligi’nin şampiyonu Club Brugge’ün Malili santraforu Abdoulaye Diaby’yi gündemine aldı.

İSTANBUL'DA BİR ARAYA GELDİLER

Belçika basınına ve Sporcope'ta yer alan haberde, Diaby’nin menajeri Luca Vittorini ile Galatasaraylı yöneticilerin İstanbul’da bir araya gelerek transfer görüşmesi yaptığı ifade edildi. 25 yaşındaki Abdoulaye Diaby ile Real Betis’in de ilgilendiği bilgisinin yer aldığı haberde, İspanyol ekibinin Diaby’nin bonservisi için 6-7 milyon euro arası bir bedele çıkabileceği ancak Club Brugge’ün 8 milyon euronun altına bir bedele oyuncuyu satmayacağı kaydedildi.

SÖZLEŞMESİ DEVAM EDİYOR

Geçtiğimiz sezonun başında Lille’den Club Brugge’e transfer olan Abdoulaye Diaby, forma giydiği 47 maçta 20 gol atıp 9 asist yaptı. 25 yaşındaki Malili oyuncunun Belçika ekibi ile 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN