Galatasaray'ın yeni transferi Mostafa Mohamed İstanbul'da

Galatasaray'ın yeni transferi Mostafa Mohamed İstanbul'da

Galatasaray’ın yeni transferi Mısırlı golcü Mostafa Mohamed, İstanbul’a geldi. Sağlık kontrolünden geçtikten sonra sarı-kırmızılılara resmi imzayı atacak.

 Sarı kırmızılı kulübün görüşmelere başladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdiği Mostafa Mohamed İstanbul'a geldi. 1.5 sezon kiralık olarak Galatasaray'da forması giyecek olan 23 yaşındaki futbolcu, İstanbul Havalimanı'na iniş yaptı.

Galatasaray'ın transferi için kulübü Zamalek ile görüşmelere başladığı açıkladığı Mısırlı futbolcu Mostafa Mohamed, İstanbul'a geldi. Mısır'ın Kahire şehrinden uçağa binen Mohamed, İstanbul Havalimanı'na iniş yaptı. Kulüp yetkililerinin karşıladığı Mısırlı futbolcu daha sonra kendisini bekleyen arabaya binerek havalimanından ayrıldı.

mohammmed.jpg

23 yaşındaki futbolcu, sağlık kontrolünden geçtikten sonra sarı-kırmızılılara resmi imzayı atacak.
Mostafa Mohamed, 1.5 sezon kiralık olarak Galatasaray'da forması giyecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN