Koronavirüse yakalanan Gürkan Hacır'ın sağlık durumu nasıl?

Koronavirüse yakalanan Gürkan Hacır'ın sağlık durumu nasıl?

Corona virüsü (kovid-19) hastalık testi pozitif çıkan Gürkan Hacır, sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulundu. Deneyimli gazeteci, "Atlatacağımı umuyorum" dedi.

Gazeteci Gürkan Hacır koronavirüs (covid-19) hastalığına yakalandığını açıkladı. Koronavirüs testinin pozitif çıktığını sosyal medya hesabından duyuran Gürkan Hacır, "Sevgili dostlar ben de kervana katıldım. Covid 19 testim pozitif çıktı. Genel sağlık durumum iyi. Kendimi izole ettim. İlaçlar ve takviyelerin yanı sıra bolca dinlenerek atlatacağımı umuyorum" ifadelerini kullandı.

2020-10-18-164246.jpg

GÜRKAN HACIR KİMDİR?

1970 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Ekonomi eğitimi aldı. Mesleğe Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği'nde muhasebeci olarak başladı. Yeni Harman dergisine hazırladığı röportaj ve dosyalarla medyada ilgi topladı. Yeni Harman'da Yalçın Küçük ile yaptığı söyleşiler, daha sonra Skytürk'te 'Kalemler ve Kılıçlar' adlı bir programı hazırladı ve sundu. Bir buçuk yıl sonra programdan ayrıldı ve 'Şimdiki Zaman' adlı programı sunmaya başladı.

Yine Skytürk'te 'Öteki Tanık' adlı bir televizyon belgeselini hazırladı. Halk TV'de 'Şimdiki Zaman' adlı programı yaptı. 2007 yılından beri belgesel yapımcılığı ile ilgilenmektedir. Yine kendisinin kurucusu olduğu Sahici Film, güncel konularda araştırma içerikli yapımlar ile aktif durumdadır.

Şu sıralarda Halk TV'de 'Şimdiki Zaman Siyaset' programını hazırlamaktadır.

1970 doğumlu olan Gürkan Hacır, 2020 yılı itibariyle 50 yaşındadır.

Sosyal paylaşım sitesi Twitter'da @gurkanhacir kullanıcı adıyla yer almaktadır.

GÜRKAN HACIR KİTAPLARI

* Efe Başvekil: Şükrü Saracoğlu'nun Romanı
* Refleks: Önce Köşeler Gevşedi
* Bizim Hep İnanmamızı İstediler Ma-Amin

GÜRKAN HACIR BELGESELLERİ

Haziran Yangını (2014)
Çoban Ateşi (2012)
Kökler (2011)
Poli (2009)
Efe Başvekil (2007)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN