Gaziantep FK'nin teknik direktörü belli oldu

Gaziantep FK'nin teknik direktörü  belli oldu

Gaziantep FK, teknik direktör görevine Portekizli Ricardo Sa Pinto ile anlaşmaya vardı.

Gaziantep FK, Portekizli teknik direktör Ricardo Sa Pinto ile bir yılı opsiyonlu 2,5 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

48 yaşındaki Portekizli teknik direktör Sa Pinto, Kulüp Başkanı Mehmet Büyükekşi ile yöneticiler Müslüm Özmen, Mahsum Altunkaya, Erhan Özmen, Yusuf Demsoy, Hayrullah Kubba ve Mehmet Ziylan’ın da katıldığı imza töreniyle birlikte resmi sözleşmeyi imzaladı.

Gaziantep FK'den yapılan açıklamada, "Yeni teknik direktörümüz Ricardo Sa Pinto’ya kırmızı-siyahlı camiamıza hoş geldin diyor, kulübümüz çatısı altında başarılı bir kariyer diliyoruz" denildi.

RİCARDO SA PİNTO KİMDİR?

10 Ekim 1972 tarihinde Portekiz’in Porto kentinde dünyaya gelen Ricardo Sa Pinto, futbolculuk kariyerinde gösterdiği performansla ülkesinin unutulmaz isimleri arasına adını yazdırmayı başardı. Tam 45 kez Portekiz A Milli Takımı’nın formasını terleten Sa Pinto, teknik direktörlük kariyerinde de bir çok önemli kulüpte görev yaptı. Sporting Lisbon ile 2012 yılında teknik direktörlük serüvenine başlayan Sa Pinto’ya futbol camiası tarafından “The Lion Heart” (Aslan Yürekli) lakabı takıldı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN