Gaziantep'te işyerinde hırsızlık

Gaziantep'te işyerinde hırsızlık

Gaziantep'te, bir işyerine giren kimliği belirsiz kişi ya da kişiler; dizüstü bilgisayar, harici hard disk ve 10 lira çalıp kayıplara karıştı.

Olay, sabah erken saatlerde İncilipınar Mahallesi'nde meydana geldi. İş sağlığı ve güvenliği sektöründe hizmet veren işyerine gelen kişi ya da kişiler, kapısının kilidi kırarak içeri girdi.

DURUMU POLİSE BİLDİRDİLER

Üst kattaki ofise çıkan hırsızlar, burada masa üstündeki dizüstü bilgisayarı ve harici hard diski çaldı. Çekmeceleri ve dolapları dağıtan hırsızlar bir çekmecede bulduğu 100 lira parayı da alarak kayıplara karıştı.

Sabah geldiklerinde kapının açık olduğunu gören işyeri sahipleri, durumu polise bildirdi. Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen ve parmak izi çalışması yapan polis, hırsız ya da hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

GAZİANTEP/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN