Gaziantep'teki çatışmada öldürülen teröristin görüntüleri | Son dakika haberleri

Gaziantep'teki çatışmada öldürülen teröristin görüntüleri | Son dakika haberleri

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü binasına saldırmak isterken polislerin müdahalesiyle etkisiz hale getirilen teröristlerin görüntüleri ortaya çıktı. Gaziantep'teki çatışmada öldürülen teröristin fotoğraflarında, montunun altında canlı bomba yeleği olduğu görüldü. İkinci teröristi yakalamak için başlatılan operasyonlar sürüyor.

KARAR HABER MERKEZİ

Gaziantep'teki çatışmadan son dakika haberi gelmeye devam ediyor. Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne saldırmak isteyen teröristlerden biri girişte çıkan çatışmada öldürüldü. Teröristin görüntüleri de ortaya çıktı. Olay yerinden kaçan ve yan taraftaki otoparka kaçan ikinci teröristi yakalamak için başlatılan operasyonlar sürüyor. Teröristlerden birinin canlı bomba olduğu tahmin ediliyor. Teröristin fotoğraflarında montunun altında canlı bomba yeleği olması dikkat çekti.

17-01/10/c10fec1d-41f6-4d41-9bc1-b334a42c6ac0-1484053316.jpg

17-01/10/231753aa-9a6a-402b-85e1-d1802a2369b5-1484053332.jpg

Öldürülen ilk teröristin görüntüleri. 

17-01/10/abcab3b9-856f-4930-94c2-530f1e0cff94.jpg

İZMİR'DEN SONRA TERÖR BİR KEZ DAHA PÜSKÜRTÜLDÜ

İzmir'de Bayraklı Adliyesi'ne bombalı araçla saldırmak isteyen teröristleri fark ederek canı pahasına müdahale eden polis Fethi Sekin'in ardından Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne yönelik saldırıyı da polis engellemiş oldu. Emniyet girişinde zamanında müdahale ve çatışmada kahramanca direnen polisin başarısıyla bir terör saldırısı daha püskürtüldü. 

ÇATIŞMA ANI KAMERADA

GAZİANTEP'TEKİ ÇATIŞMAYLA İLGİLİ GELİŞMELER

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde saat 15:23 sıralarında çatışma çıktı. Olay yerine çok sayıda ambulans sevkedilirken, teröristlerin emniyet müdürülğü binasına ateş ettiği, polislerin de karşılık verdiği öğrenildi. Sosyal medyada yapılan paylaşımlarda görgü tanıkları 7-8 el ateş edildiği bilgisini paylaştı. 

Görgü tanıkları bir polisin yaralı olduğunu, yerde yatan bir kişinin de ölen terörist olduğunun sanıldığını söyledi.

İLK TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ İKİNCİSİ ARANIYOR

Canlı bombanın Emniyet'e girmeye çalıştığı, teröristi fark eden polislerin müdahale ettiği öğrenildi. Çıkan çatışma 10 dakika sürdü. İki kişi olduğu öğrenilen teröristlerden biri emniyetin girişindeki çatışmadan sonra kaçtı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN